Stort udlæg – Store muligheder

2500 RXJ

2500 RXJ

Kompakt larvefodslift
Type 2500 RXBDJ har en maksimum arbejdshøjde på 25 m, udlæg på op til 13.0 m og faktisk over 10 meter udlæg med fuld last (200 kg) i kurven. Et sakseled med nul haleudsving giver en op og over fri højde på 7 m i hele bommens længde. Den lange bevægelige jib arm giver den sidste fleksible indstilling. Transport længden er kun 6.60 m og den kan endda yderligere reduceres til 5.85 m via en nem aftagelig kurv. Standard bredde er nede på 1.10 m.

Diesel og batteri drift – intet besvær med 230 V drift
Liften er drevet af en Kubota diesel motor ved udendørs drift og indendørs sørger en 200 Ah batteripakke for drift at liften. Ingen risikable forlængerledninger er nødvendige når man kører og flytter liften indendørs. Udover det giver batteri drift minimal støj og ingen udstødnings gasser.

Styrke og formåen
Støttebenene giver mulighed for opstilling på skråninger på op til 40%. Kørsel på larvebåndene er muligt op til 35% (19.3°) og det kombineret med de skridsikre larvebånd gør at liften kan bruges i næsten alle terræner. Disse detaljer muliggør derfor arbejde i park- og skovområder og i byområder med kantstene eller andre forhindringer.

Skånsom
Larvefodsundervognen er konstrueret til at være både kraftfuld og til at fordele maskines vægt mest muligt. Det er vigtigt når man skal arbejde på følsomme underlag såsom klinker, marmor, flisebelægning, trægulve eller lign. Vægtfordeling kan også være vigtig ved arbejdsopgaver hvor liften bliver kranet ind i etage byggerier, hvor der er brug stor arbejdshøjde men lav vægt er nødvendig.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst nedenstående, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Tak for din forespørgsel!

Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage hurtigst mulig.