True hybrid OMME LIFT.jpg

Ægte hybridlifte 

OMMELIFTs populære diesel- og batterikombination gør liftene til ægte hybridlifte med alle fordelene fra et dobbelt driftsystem: Dieseldrift, hvor der kræves en stærk og konstant operation, og batteridrift til kørsel og operation i områder - for eksempel indendørs - hvor luftforurening og støj ikke er tilladt.

 

OMMELIFTs hybridlifte udnytter energityperne optimalt med diesel og batteri - og mulighed for at genoplade batteriet under drift med den indbyggede oplader uden at kørslen dermed forstyrres. Desuden oplades batteriet automatisk af en generator, når dieselmotoren kører. Ved start af dieselmotoren skifter liften automatisk fra batteridrift og omvendt.

Kontakt os her, hvis du vil vide mere om hybridliftene

Undgå besværet med netdrift

Ved 220 Volts drift kan man ved brug af selv forholdsvis korte forlængerledninger risikere et spændingsfald, der kan hindre liften i at køre og arbejde tilfredsstillende, hvis den overhovedet kan køre. Batteridrift giver derimod en hurtigere liftbetjening uden besværlig og risikabel nettilslutning. Desuden undgås problemer med strømafbrydelser og lokale spændingsvariationer.

 

Intelligent genopladning mens liften betjenes

OMMELIFT batteriet kan genoplades på et hvilket som helst tidspunkt. Med netstikket tilsluttet oplades batteriet automatisk, mens liften arbejder. Når der foretages en manøvre med liften, oplades der på fuld kraft, og når bevægelsen stoppes, tilpasses opladningen til et passende niveau. Opladeren er desuden designet til at kunne være tilsluttet batteriet i længere tid ad gangen uden at beskadige det.

Denmark Ommelift 2750 RXJ mall.jpg

OMMELIFT 2750 RXBDJ v. Fisketorvet, 2009

OMME LIFT at hospital in New York.jpg

OMMELIFT 3150 RBDJ på batteridrift ved New York Presbyterian Hospital. Her blev muligheden for at undgå motorstøj påskønnet