2750 RXJ

  • Hybrid
  • Kompakt
  • Simpel og intuitiv styring

Ved dieseldrift er stigningsevnen på op til 35%, eller 19.3, ekstreme omgivelser, hvor liften også kan opstilles klar til brug. Sammen med de skridsikre larvefødder er liften i høj grad terrængående. Liftens kompakte dimensioner giver adgang til omgivelser, hvor pladsen er trang.

De terrængående fordele er ikke blot til anvendelse i skov og park, men også i bymiljøer til brug i eksempelvis indkøbscentre. Bæltefodsundervognen fordeler vægten bredt. Det gennemsnitlige tryk fra bælterne er kun 30 N/cm². Denne vægtfordeling og de afsmitningsfrie bånd har betydning ved manøvrering på mere følsomme underlag som klinker og fliser.

Det lodretgående sakseled giver 10,5 m frihøjde med maksimalt udlæg ind over forhindringer. En bevægelig kurvarm klarer den sidste justering for den helt rigtige arbejdssituation. En arbejdshøjde på 27.5 m og en exceptionel rækkevidde på ikke mindre end 15.5 m giver et bredt anvendelsesområde, hvilket betyder mere udnyttelse og større rentabilitet.

De manuelle støtteben giver mulighed for sikker liftopstilling på de mest vanskelige steder første gang – hver gang. Faktisk er det muligt at placere liften på 35% niveauforskelle, hvilket er perfekt til bakketerræn, trapper eller afsatser.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst nedenstående, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Loading...
Tak for din forespørgsel!
Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage hurtigst mulig.