2350 RJ

  • Hybrid
  • Batteri- og dieseldrift
  • Stor stabilitet
  • Meget anvendelig på trange steder

Type 2350 RBJ og 2350 RBDJ er ud over driftsformerne identiske. Liften er som standard monteret med hydrauliske støtteben, proportionalstyring og drejbar kurv. Opstillingsbredden kan reduceres væsentligt med de sideværts justerbare støtteben. Kurvophænget er konstrueret således, at liften har en vinkelarm ud fra yderste teleskopled, hvorved rækkevidden ind over forhindringer øges. De specielt konstruerede stålbomme af høje og brede profiler giver et perfekt udlæg med stor stabilitet og stivhed. Den korte transportlængde gør liften meget anvendelig på trange steder. Liftens fremdriftssystem styres elektrisk og komfortabelt med proportionalhåndtag i en mobil letvægtsboks.

Transport kan finde sted på en specialbygget trailer med 3500 kg totalvægt.

Larvefod med stor stigningsevne
2350 RBJ
er drevet af en stor 24V batteripakke. For mere ekstrem og langvarig drift er denne udgave også monteret med en dobbelt lader for direkte nettilslutning. Denne type er specielt velegnet til indendørs brug.

2350 RBDJ er udover batteridrift monteret med dieselmotor. Denne udgave er derfor velegnet til såvel inden- som udendørs brug. Dieseldriften giver en stigningsevne på ikke mindre end 35%, svarende til 19,3°, hvor liften endvidere kan opstilles. Den generelle stabilitet understreges af, at liften ved egen fremdrift nemt kan manøvrers på tværs af skråt terræn, med helt op til 25% (14°) hældning. Sammen med de stærkt, skridsikre larvefødder kan liften derfor, stort set, komme frem overalt.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst nedenstående, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Loading...
Tak for din forespørgsel!
Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage hurtigst mulig.