3710 RJ

  • Hybrid
  • Batteri- og dieseldrift
  • Kompakte dimensioner
  • Stor rækkevidde 
  • Lav vægt

Kombinationen af diesel- og batteridrift gør liften lige anvendelig udendørs som indendørs. Ved udendørs brug er dieseldriften det naturlige valg. Ved indendørs brug er de elektriske motorer, der er drevet af 8 kraftige batterier, det oplagte valg. Ingen generende og farlige forlængerledninger er nødvendige ved kørsel i indendørs gangarealer og det sker endda med en imponerende fart og drejestyrke.

Den hurtige 2-gears undervogn er nemt kørt i position og bomsystemet løfter kurvelasten på 250 kg til maksimum højde på under 3 minutter. Rækkevidden strækker sig til 14,2 m og overvåges af momentbegrænsning. Jibarmen kan bevæge sig 130°, hvilket letter arbejde ind over forhindringer. Den +/-41° drejbare kurv muliggør også opgaver under trange forhold. OMMELIFT 3710 RJ er designet til at køre på blødt, mudret eller stejlt terræn.

De afsmitningsfrie bånd fordeler liftens vægt på ca. 5500 kg optimalt ved kørsel på skrøbeligt underlag, så som fortove, græsplæner, marmorgulve eller lignende. Generelt i forbindelse med arbejdsopgaver hvor høj og stor rækkevidde er påkrævet og lav vægt er nødvendig.

Opstillingsevnen på op til 30 % giver mulighed for at arbejde på skråninger hvor selvkørende bom- lifte ikke kan operere pga. stigningen. Eller måske er de selvkørende bomlifte bare for store eller tunge at bruge i de omgivelser.

Kompakte dimensioner tillader adgang til snævre områder. Højden er 1,99 m. Længden er kun 8,00 m og den aftagelige kurv gør det muligt at reducere længden endnu mere. Bredden på 1,5 m kan hydraulisk reduceres til kun 1,1 m.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst nedenstående, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Loading...
Tak for din forespørgsel!
Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage hurtigst mulig.