4200 RJ

  • Hybrid
  • Imponerende fart og drejestyrke.
  • Designet til at køre på blødt, mudret eller stejlt terræn.
  • Kompakte dimensioner

Kombinationen af diesel- og batteridrift gør liften lige anvendelig udendørs som indendørs.

Til udendørsarbejde er dieseldriften det naturlige valg. Ved indendørs brug vil de elektriske motorer, der er drevet af 8 høj kapacitets batterier, sørge for driften. Desuden gør batteridriften liften uafhængig af generende og farlige forlængerledninger ved arbejde i atriumgårde og lignende. Den hurtige 2-gears undervogn er nemt kørt i position og det sker endda med en imponerende fart og drejestyrke.

Ommelift 4200 RBDJ er designet til at køre på blødt, mudret eller stejlt terræn. Bæltefodsundervognen sikrer endvidere en optimal fordeling af liftens vægt på kun 6900 kg. Det muliggør arbejde på skrøbelige underlag, så som fortove, græsplæner, marmorgulve eller lignende.

Generelt i forbindelse med arbejdsopgaver hvor høj og stor rækkevidde er påkrævet og lav vægt er nødvendig. Opstillingsevnen på op til 27 % giver mulighed for arbejde på skråninger, hvor selvkørende bomlifte ikke kan operere pga. stigningen, eller i de tilfælde hvor selvkørende bomlifte på 20 ton bare er for store eller tunge at bruge i de omgivelser.

Kompakte dimensioner tillader adgang til snævre områder. Højden er 1.99 m. Længden er kun 8.90 m og den aftagelige kurv gør at længden kan reduceres yderligere til kun 8.30 m. Bredden på 1.75 m kan reduceres hydraulisk til kun 1.35 m.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst nedenstående, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Loading...
Tak for din forespørgsel!
Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage hurtigst mulig.