1830 EX

  • Stor rækkevidde
  • Nem betjening
  • Proportionalstyring

1830 EX drives af en 230 V motor, som skal tilsluttes 230 V netspænding. Er specielt velegnet, hvor kontinuerlig drift er påkrævet.

1830 EXB drives af kraftige batterier, 24V/200Ah/5h. Kan arbejde uafhængigt af 230 V netspænding.

Liftene transporteres på sikker vis efter det trækkende køretøj pga. det lave tyngdepunkt.

Liftene er som standard monteret med hydraulisk fremdrift, hydrauliske støtteben og drejbar kurv. Den drejbare kurv gør det muligt for 2 personer at arbejde parallelt med eksempelvis en facade.

Liftene er forsynet med et sakseled, der gør, at liften har en stor rækkevidde ind over høje forhindringer. Ved kørsel op og ned med sakseleddet vil kurven følge en lodret linje. Drejning af liften sker uden bagudrettet halesving. Kabelføringen ligger beskyttet inde i teleskop-bommen. Teleskopcylinder sidder beskyttet under  teleskopbommen.

Liftene er monteret med enkle og overskuelige styrebokse i såvel kurv som tårn. Betjeningsgrebene for liftens hydrauliske støtteben er placeret centralt på undervognen. Med hydraulisk fremdrift kan liften ved egen kraft bevæges rundt på arbejdspladsen. Betjening sker fra højre side. Liftenes proportionalstyring sikrer rolige og jævne bevægelser.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst nedenstående, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Loading...
Tak for din forespørgsel!
Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage hurtigst mulig.