Mini 15 EXJ

  • Transport efter de fleste varevogne og 4x4 pick-ups
  • Rolige og jævne bevægelser
  • Stor rækkevidde
  • Justerbar transportbredde ned til 1,05 cm
  • Bekvem og præcis liftdrift

Mini 15 EXJ drives af en 230V el-motor for direkte 230V/10A tilslutning. Denne udgave er specielt velegnet, hvor kontinuerlig drift er påkrævet.

Mini 15 EXBJ drives af kraftige 24V/139 Ah batterier og kan derfor arbejde uafhængigt af 230V netspænding.

Justerbar transportbredde:
Som standard er liften monteret med en justerbar hjulaksel. Bredden kan derved reduceres fra 1.50 m til kun 1,05 cm. Hydrauliske støtteben samt værktøjsbakke og 230V udtag i kurven er ligeledes standard på denne lifttype.

Liftene transporteres på sikker vis efter de fleste varevogne og 4x4 pick-up biler.

Bevægelig kurvarm:
Den lange og bevægelige kurvarm giver adgang ind over tagkanter til kviste med videre. Yderligere kan den løfte kurven op bag forhindringer. Generelt betyder det mere bekvem og mere præcis liftdrift.

Liftene er som standard monteret med hydraulisk fremdrift, hydrauliske støtteben og drejbar kurv. Liftene er forsynet med et sakseled, der gør, at liften har en stor rækkevidde ind over høje forhindringer. Ved kørsel op og ned med sakseleddet vil kurven følge en lodret linje. Drejning af liften sker uden bagudrettet hale-sving. Såvel kabelføring som teleskopcylinder ligger beskyttet inde i teleskopbommen. Liftene er monteret med enkle og overskuelige styrebokse i såvel kurv som tårn. Betjeningsgrebene for liftens hydrauliske støtteben er placeret centralt på undervognen. Med hydraulisk fremdrift kan liften ved egen kraft bevæges rundt på arbejdspladsen. Betjening sker fra højre side. Liftenes 2-trinsstyring sikrer rolige og jævne bevægelser.

Send en forespørgsel

Udfyld venligst nedenstående, og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Loading...
Tak for din forespørgsel!
Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage hurtigst mulig.