Seneste nyheder

22.06.2002

OMME 15,3 meter knæk/teleskoplift

Nyhed fra OMME LIFT

OMME 15,3 meter knæk teleskoplift.jpg

OMME lift type 1550E er fremstillet med et sakseled, der giver en stor rækkevidde ind over høje forhindringer. Kombineret med en arbejdsradius på 8,5 meter og en kurvlast på 200 kg i hele funktionsområdet, giver dette liften ekstra mange anvendelses-muligheder. Ved kørsel op og ned med sakseleddet vil kurven følge en lige lodret linje. Drejning af liften sker uden bagudrettet halesving.

Som øvrige OMME lifte er type 1550E opbygget af specielt konstruerede stålbomme, som giver en stor stabilitet og stivhed i hele konstruktionen. Liften er monteret med drejbar kurv. Dette giver mulighed for udnyttelse af kurvens fulde bredde, selvom liften ikke er placeret helt lige for arbejdsområdet.

Standardudførelsen er yderligere forsynet med hydrauliske støtteben og el-hydraulisk fremdrift, der gør, at liften ved egen kraft kan manøvreres rundt på arbejdspladsen.

Driftsmæssigt tilbydes både en batteriudgave og en udgave med 230V direkte netdrift. Med en egenvægt på 2.000 kg må den nye 15,3 meter lift trækkes af de fleste varevogne.

OMME lift type 1550E er en udvidelse af Omme's program af trailerlifte, med arbejdshøjder fra 10,5 meter til 29,0 meter. Med 7 typer teleskoplifte og 3 typer knækarmslifte har OMME LIFT et af de bredeste programmer af trailermonterede lifte.