Seneste nyheder

21.02.2005

OMMELIFT type 1930 R

Ny kompakt lift på larvefødder!

OMME LIFT TYPE 1930 R.jpg

Transportmålene er små, men det er arbejdshøjde og rækkevidde ikke. Sammen med den kompakte undervogn, løser den nye batteri- og dieseldrevne OMME LIFT endnu flere liftproblemer både indendørs og udendørs.

Det lodretgående sakseled giver liften mere end 6 meters frihøjde, med maksimalt udlæg, ind over forhindringer. Arbejdshøjden er 19.1 meter og rækkevidden 10.2 meter med fuld kurvlast, som er 200 kg i hele liftens arbejdsområde.

Larvefodsundervognen har en meget stor trækkraft, men fordeler også den i forvejen lave vægt bredt. Denne vægtfordeling har betydning ved manøvrering på mere følsomme underlag som klinker, fliser og trægulve, eller hvis liften kranes ind på lettere etageadskillelser i forbindelse med nybyggeri.

Længden er nede på 5.9 meter, bredden er 1.1 meter og højden 2.07 meter.

De fleksible støtteben giver mulighed for liftopstilling på store niveauforskelle som bakketerræn, trapper eller afsatser. På trange steder kan opstillingsbredden reduceres i forhold til det ønskede arbejdsområde.

Den drejbare kurv gør det praktisk at bruge hele kurvens bredde, hele tiden, eksempelvis parallelt med facader. Med den trinløse hastighedsreguleringen arbejder man både hurtigt og præcist.

Træbeskæring, opsætninger, udskiftninger og generelle vedligeholdsopgaver inden for stort set alle håndværk, er typiske indsatsområder for liften. Med afsmitningsfrie larvebånd kører liften problemfrit på de fleste underlag, både inde og ude.