Seneste nyheder

21.03.2006

Ny OMME MINI 12 E teleskoplift

Lille og nem - med stor rækkevidde

OMME MINI 12 E TELESKOPLIFT.jpg

Den nye trailerlift fra OMME LIFTer ikke kun kompakt og nem at betjene. Det er også en lift, som de fleste må transportere uden trailerkørekort. Rækkevidden er næsten 8 m med 125 kg last i kurven. Bredden kan reduceres fra 1.50 m til 0.98 m og transportvægten er lav. Det er nogle af de praktiske fordele OMME LIFTS nye 12 m lift kan tilbyde. Endvidere er hydrauliske støtteben, jib-arm og en handy selvtræksenhed standard på type Mini 12E, som er liftens officielle navn.

Jib-arm:
Den bevægelige 1.9 m lange yderbom giver adgang ind over tagkanter til kviste med videre. Yderligere kan jib’en løfte kurven op bag forhindringer. Generelt betyder det mere bekvem og mere præcis liftdrift for brugeren.

Kører selv:
Det er nogle gange vanskeligt, at få liften placeret rigtigt på arbejdspladsen. Selvtræksenheden gør det nemmere, for en enkelt person, at manøvrere liften rundt i haven, på græsplænen, eller på belægninger med løse sten og lignende.

Batteridrift:
Standardudgaven leveres med 230V netdrift, men som noget helt nyt for denne kompakte lifttype, kan batteridrift leveres som option. Det betyder flere anvendelsesmuligheder i områder, hvor der er langt til stikkontakten.

Trailerkørekort:
Alle biler, med en egenvægt på 1150 kg og en totalvægt op til 2300 kg, må køre med liften uden at der kræves trailerkørekort. Dog skal man sikre sig, i henhold til bilens registreringsattest, at den må trække de 1200 kg der er standardliftens totalvægt.

Hoveddata for type Mini 12
Max. arbejdshøjde 11.9 m
Max. rækkevidde 7.8 m
Kurvlast 125 kg
Højde 1.95 m
Bredde 1.50/0.98 m
Længde 5.99 m
Vægt 1200 kg