21.06.2008

Hæderspris til Omme Lift

Hæderspris Omme Lift.jpg

Kong Frederik IX's hæderspris er netop tildelt OMME LIFT, som har succes med eksport af sine produkter. Eksportandelen har de seneste år været over 80 % og forventes i år at komme på 88 %. Virksomheden, der bor i Sdr. Omme, Billund Kommune, har blandt andet formået at øge omsætningen med 30 % tre år i træk og forventer i indeværende år en øgning på næsten 50 %.

Med prisen følger en statuette og et diplom ud over den kongelige hæder, idet at Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen overrakte prisen. Desuden giver prisen ret til at benytte hædersprisens symbol i virksomhedens markedsføring.

”Det var med stor glæde for os, at vi og vore medarbejdere blev udpeget til at modtage prisen. Vi ser det som et skulderklap til os alle på OMME LIFT for de resultater, vi i fællesskab har opnået” siger Torben og Harry Lorentsen.

Torben og Harry Lorentsen havde valgt selv at modtage prisen på Fredensborg Slot den 11. juni for efterfølgende at bringe den hjem til firmaet .

OMME LIFT producerer i dag udelukkende personlifte monteret på trailer-, lastbil- eller larvefodsundervogne. OMME LIFT er i dag den største producent af personlifte i Danmark og blandt de største i Europa inden for sine lifttyper.

Der uddeles i alt fem priser, de øvrige modtagere i 2008 er F.L.Smidth, Sim-Corp, EC Power samt Tican. Fælles for årets prismodtagere er, at de eksporterer over 80 procent af deres produktion

Hæderspris Omme Lift 2.jpg
Hæderspris Omme Lift 3.jpg
Hæderspris Omme Lift 4.jpg