Seneste nyheder

21.01.2009

OMME 2750R larvefodslift

Stor rækkevidde med ny larvefodslift!

OMME 2750R LARVEFODSLIFT.jpg

Liftbrugere er ofte i bekneb for tilstrækkelig rækkevidde, når de eksempelvis arbejder med træbeskæring eller bygningsvedligeholdelse ind over tage og lign. Det problem løser den nye larvefodslift fra Omme Lift.

Liften har en arbejdshøjde på 27.5 m og en vandret rækkevidde på helt op til 15.5 m. Det lodretgående sakseled giver 10.5 m frihøjde med maksimalt udlæg ind over forhindringer. En bevægelig kurvarm klarer den sidste justering for den helt rigtige rigtig arbejdssituation. På trods af det store arbejdsområde er transportlængden kun 7.5 m. Standardbredden er 1.5 m, men kan optionelt reduceres til 1.1 m.

De fleksible støtteben giver mulighed for sikker liftopstilling på de mest vanskelige steder første gang – hver gang. Faktisk er det muligt at placere lift på 40% niveauforskelle, perfekt for bakketerræn, trapper eller afsatser. På trange steder kan opstillingsbredden yderligere reduceres i forhold til det ønskede arbejdsområde.

Larvefodsundervognen har en meget stor trækkraft, men fordeler også den i forvejen lave vægt bredt. Denne vægtfordeling har betydning ved manøvrering på mere følsomme underlag som klinker, fliser og trægulve, eller hvis liften kranes ind på lettere etageadskillelser i forbindelse med nybyggeri.

Træbeskæring, opsætninger, udskiftninger og generelle vedligeholdsopgaver inden for stort set alle håndværk, er typiske indsatsområder for liften. Med afsmitningsfrie larvebånd kører liften problemfrit på de fleste underlag, både inde og ude.

Levering starter i forsommeren 2009.