Seneste nyheder

21.03.2010

OMME 3700 RJ larvefodslift

Den nye OMME lift type 3700 RJ er en 37 m kompakt teleskoplift med bevægelig jibarm og 180° drejning af kurv, monteret på en hurtig larvefodsundervogn.

OMME 3700 RJ Larvefodslift.jpg
Kombinationen af diesel- og batteridrift gør liften lige anvendelig udendørs som indendørs.
Ved udendørs brug er dieseldriften det naturlige valg. Ved indendørs brug er de elektriske motorer, der er drevet af 8 kraftige batterier, det oplagte valg. Ingen generende og farlige forlængerledninger er nødvendige ved kørsel i indendørs gangarealer og det sker endda med en imponerende fart og drejestyrke.
Tid er altid en vigtig faktor. Den hurtige 2-gears undervogn er nemt kørt i position og bomsystemet løfter kurvelasten på 250 kg til maksimum højde på under 3 minutter. Rækkevidden strækker sig til 14 m og overvåges af momentbegrænsning. Jibarmen kan bevæge sig 130°, hvilket letter arbejde ind over forhindringer. Den 180° drejbare kurv muliggør også opgaver under trange forhold.
Den nye Omme Lift 3700 RJ er designet til at køre på blødt, mudret eller stejlt terræn. De afsmitningsfrie bånd fordeler liftens vægt på ca. 5200 kg optimalt ved kørsel på skrøbeligt underlag, så som fortove, græsplæner, marmorgulve eller lignende. Generelt i forbindelse med arbejdsopgaver hvor høj og stor rækkevidde er påkrævet og lav vægt er nødvendig.
Opstillingsevnen på op til 40 % giver mulighed for at arbejde på skråninger hvor selvkørende bom- lifte ikke kan operere pga. stigningen. Eller måske er de selvkørende bomlifte bare for store eller tunge at bruge i de omgivelser.
Kompakte dimensioner tillader adgang til snævre områder. Højden er 1,98 m. Længden er kun 7,78 m og den aftagelige kurv gør det muligt at reducere længden endnu mere. Bredden på 1,5 m kan hydraulisk reduceres til kun 1,1 m.
Den officielle lancering vil være på Bauma udstillingen i München i april 2010, men ordrer er allerede modtaget fra Tyskland, Kina, Hong Kong, Holland og Australien.
(Omme Lift stand F 1102/1)
Standardudstyr:
 
Batteri- og dieseldrift
Kubota dieselmotor og 2 elektriske motorer drevet af en 400 Ah batteripakke (8 batterier i alt)
 
 
Kompakte dimensioner
Lav!            Højde 1,98 m
Kort!           Længde 7,78 m (7,23 m uden kurv)
Smal!         Bredde 1,5 m, kan reduceres til 1,1 m
 
Aftagelig kurv
Længden kan reduceres til kun 7,23 m, hvis kurven hægtes af. Uden kurven er liftens manøvredygtighed endnu større og den optager f.eks. mindre plads under transport på bil.
 
Stor frihøjde under kurven
For at kunne forcere forhindringer under kørsel kan jibarmen og hovedbommen løftes, så frihøjden under kurven bliver mere end 2,5 m.
 
2-gears undervogn
Det er muligt at øge larvefodshastigheden betydeligt ved at trykke på “turbo-knappen” på fjernbetjeningsboksen. Det gælder både for kørsel med diesel- og batteridrift.
 
Arbejdshastigheder på maksimum
Fra indstigning i kurv til maksimum højde på under 3 minutter.
 
Brugerkomfort
7 store teleskop bom-sektioner af stål giver en stabil lift i højden.
 
250 kg kurvelast
Kurven har tilstrækkelig kapacitet til både personel og værktøj.
 
Ekstraudstyr
Automatisk opstilling og nedtagning.