Seneste nyheder

21.02.2012

Flere Ommelifte til Higher Access Ltd.

tre nye teleskop larvefodslifte

Omme model 3700 RBDJ.jpg

De tre nye Ommelifte til Higher Access Ltd.

Det engelske liftudlejningsfirma Higher Access Ltd, specialist i larvefodslifte, har fået leveret 3 nye Omme larvefodslifte med arbejdshøjder på over 30 meter. Alle lifte er med diesel- og batteridrift, hvilket gør liftene uafhængig af tilslutning til elnettet.
Når man arbejder med maskiner tilsluttet elnettet, kan der nemt opstå risikable situationer og oftest er forlængerkablet for kort. Hvis kablet er langt nok, kan der desuden være spændingsfald, som giver problemer med liftens drift og kørsel.
Higher Access, som har adresse i Ramsbottom Manchester, har købt den første 37 meter, Omme model 3700 RBDJ, solgt i England sammen med 2 stk. 31 meter Omme model 3150 RBDJ. Liftene er købt igennem Omme Lifts engelske forhandler Access Platform Sales. Higher Access udtaler, at købet af de nye Ommelifte er en del af firmaets strategi om ekspansion i markedet for lifte med +30 meters arbejdshøjde.
Teknisk chef, Peter Ashburner fortæller:” Vores gode erfaringer med Omme larvebåndslifte type 2200 R og 2600 R, kunde feedback og kompaktheden på disse lifte, gjorde beslutningen om køb af type 3700 RJ og 3150 RJ meget let. Vi er glade for Omme produktet. Maskinerne kan leveres med en lang række ekstraudstyr og de er meget pålidelige. Vi valgte opgraderede køremotorer for hurtigere larvebåndskørsel, diesel- og batteridrift, trådløs fjernbetjening, 400 Ah batterikapacitet, autoopstilling og afsmitningsfrie larvebånd”.