Seneste nyheder

21.03.2012

Ny OMME larvefodslift

type 2500 RXBDJ

 
Ny kompakt larvefodslift fra Omme Lift
Den nye 2500 RXBDJ har en maksimum arbejdshøjde på 25 m, udlæg på op til 13.0 m og faktisk over 10 meter udlæg med fuld last (200 kg) i kurven. Et sakseled med nul haleudsving giver en
op og over fri højde på 7 m i hele bommens længde. Den lange bevægelige jib arm giver den sidste fleksible indstilling. Transportlængden er kun 6.55 m og den kan endda yderligere reduceres til 5.95 m via en nem aftagelig kurv. Standard bredde er nede på 1.10 m.
 
Diesel- og batteridrift – intet besvær med 230 V drift
Liften er drevet af en Kubota dieselmotor ved udendørs drift og indendørs sørger en 200 Ah batteripakke for drift at liften. Ingen risikable forlængerledninger er nødvendige, når man kører og flytter liften indendørs. Udover det giver batteridrift minimal støj og ingen udstødningsgasser.
 
 
Styrke og formåen
Støttebenene giver mulighed for opstilling på skråninger på op til 40%. Kørsel på larvebåndene er mulig op til 35% (19.3°) og det kombineret med de skridsikre larvebånd gør, at liften kan bruges i næsten alle terræner. Disse detaljer muliggør derfor arbejde i park- og skovområder og i byområder med kantstene eller andre forhindringer.
 
Skånsom
Larvefodsundervognen er konstrueret til at være både kraftfuld og til at fordele maskines vægt mest muligt. Det er vigtigt, når man skal arbejde på følsomme underlag såsom klinker, marmor, flisebelægning, trægulve eller lign. Vægtfordeling kan også være vigtig ved arbejdsopgaver, hvor liften bliver kranet ind i etagebyggerier, hvor der er brug for stor arbejdshøjde men lav vægt er nødvendig.
 
Levering
Omme Lift 2500 RXBDJ kan leveres fra juni 2012.
type 2500 RXBDJ Omme Lift.jpg