Seneste nyheder

01.07.2012

Syv lifte til Saudi Arabien

Til Prinsesse Mora Bint Adulrahman Universitetet

I denne uge har OMME LIFT afsendt syv larvefodslifte til Saudi Arabien. Liftene skal bruges til vedligeholdelse af det nye Prinsesse Nora Bint Abdulrahman Universitet. Det omfattende rådgivnings og salgsarbejde er blevet udført af Masa Equipment Company i Riyadh.

Liftene er af typen 1930 RXBD, der er monteret på et larvefodschassis og med både batteri- og dieseldrift til henholdsvis indendørs og udendørs brug. En vigtig faktor for valget af denne type var det ubegrænsede udlæg med fuld kurvelast på 200 kg. Klik på linket i højre side for at se flere detaljer om 1930 RXBD.

Det nye universitet ligger på King Khalid International Airport Road lige nord for Riyadh og er kun for kvinder. Det dækker et areal på 800 hektar, og det totale bebyggede areal er på omkring 300 hektar. Universitetet kommer til at inkludere administrationsbygninger, 13 fakulteter, et 700-sengs universitetshospital, laboratorier, forskningscentre og et beboelsesområde for studerende og ansatte. Universitetet har en kapacitet på omkring 40.000 studerende.


Kong Abdullah har ændret universitetets navn fra:

 ”Kong Abdullah Universitet for kvinder”

 til

“Nora Bint Abdul Rahman Universitet for kvinder”

Saudi_5.jpg
Saudi_1.jpg
Saudi_4.jpg
Saudi-2.jpg
Saudi-3.jpg