Seneste nyheder

21.04.2013

Garant Udlejning opdaterer flåden med to OMMELIFTE

OMMELIFT til Garant Udlejning.jpg

 

Ændrede behov på markedet for udlejning af lifte har fået Garant Udlejning til at udskiftet hele deres nuværende flåde og opruste med helt nye lifte, som tilgodeser håndværkernes behov inden for så godt som alle brancher. En af Danmarks førende leverandører af lifte, MJ Hydraulik, har forsynet udlejningsvirksomheden med de nyeste lifte på markedet heriblandt to OMMELIFTE.

"MJ Hydraulik har udfordret os såvel kommercielt som teknisk, og det har resulteret i, at vi har sammensat et nyt sortiment, hvor vi både tilgodeser kravet om prisgunstige lejeløsninger og lifte til brug under vanskelige forhold, hvor der stilles særlige krav ved arbejde i højden", fortæller kommerciel direktør for Garant Udlejning, Klaus Nielsen.
 

Nytænkning af transport til og fra byggepladsen

Hos Garant Udlejning har man erfaret, at lejemålene gennem de sidste par år generelt er blevet hyppigere og af kortere varighed. Det betyder, at transporten udgør en stadig større omkostning af den samlede leverance. Derfor har man prioriteret, at langt de fleste lifte kan flyttes til arbejdspladsen på en kosteffektiv måde uden brug af specialtransporter som blokvogne og lignende.

Her passer OMME LIFTs lette trailerlifte MINI 12 EJ og 1830 EXB som fod i hose. MINI 12 EBJ kan trækkes af de fleste personbiler, og den yderst populære 1830 EXB kan trækkes af de fleste varevogne og firehjulstrækkere. Begge lifte er med batteridrift og el-hydraulisk fremdrift, der gør kørsel og placering af liftene til en leg. Desuden giver den kun 99 cm brede 12-meters trailerlift MINI 12 EJ adgang for håndværkeren, hvor det tidligere nærmest var umuligt.

Kunderne sikres en hurtig og fleksibel løsning på de fabriksnye OMMELIFTE, da Garant Udlejning har en serviceaftale med MJ Hydraulik, som sikrer omgående service med garanti for komplet levering 24 timer i døgnet.