Seneste nyheder

21.10.2013

Paramount Platforms har fået leveret sin første OMMELIFT larvefodslift

Med købet af sin nye OMMELIFT 3700 RJ larvefodslift fortsætter det engelske liftudlejnings selskab Paramount Platforms med at udvide sine tilbud inden for speciallifte.

”Det er vores første OMMELIFT, og vi er rigtig tilfredse med den”, udtaler Lee Kerr fra Paramount Platforms og fortsætter: ”Det er en meget alsidig maskine, særligt på grund af hybriddriften, der betyder, at den kan arbejde på dieseldrift udendørs og på batteridrift indendørs. Og til forskel fra dens konkurrenter, kræver den ikke tilslutning til elnettet. Det sparer både opstillingstid og besværet med forlængerledninger.”

Paramount’s første OMMELIFT er især populær blandt vinduespudsere og blandt kunder i telekommunikationsbranchen, hvor trange adgangsforhold kan være en udfordring. Larvefodslifte har smal transportbredde og lav transporthøjde for nemt at kunne køre gennem døråbninger. De har bælter i stedet for hjul for at fordele vægten støtteben for stabilisering, så de trods bredden stadig kan nå op i betydelige højder.

Liften blev solgt af OMMELIFT’s officielle forhandler i Storbritannien og Irland: Access Platform Sales (APS).

OMMELIFT 3700 RJ.jpg

OMMELIFT 3700 RJ på arbejde ved en erhvervsejendom