Seneste nyheder

01.02.2014

Ny Omme Larvefodslift

Ommelift præsenterer den nye 42m larvefodslift

Ommelift 4200 RBDJ.jpg

Liften er en letvægter i sin klasse og med den kombinerede batteri og dieseldrift er den også utrolig alsidig i sine anvendelses muligheder.

Til udendørsarbejde er dieseldriften det naturlige valg. Ved indendørs brug vil de elektriske motorer, der er drevet af 8 høj kapacitets batterier, sørge for driften. Desuden gør batteridriften liften uafhængig af generende og farlige forlængerledninger ved arbejde i atriumgårde og lignende. Den hurtige 2-gears undervogn er nemt kørt i position og det sker endda med en imponerende fart og drejestyrke.

Ommelift 4200 RBDJ er designet til at køre på blødt, mudret eller stejlt terræn. Larvefodsundervognen sikrer endvidere en optimal fordeling af liftens vægt på kun 6900 kg. Det muliggør arbejde på skrøbelige underlag, så som fortove, græsplæner, marmorgulve eller lignende. Generelt i forbindelse med arbejdsopgaver hvor høj og stor rækkevidde er påkrævet og lav vægt er nødvendig.

 Opstillingsevnen på op til 27 % giver mulighed for arbejde på skråninger, hvor selvkørende bomlifte ikke kan operere pga. stigningen, eller i de tilfælde hvor selvkørende bomlifte på 20 ton bare er for store eller tunge at bruge i de omgivelser.

Kompakte dimensioner tillader adgang til snævre områder. Højden er 1,99 m. Længden er kun 8,90 m og den aftagelige kurv gør at længden kan reduceres yderligere til kun 8,30 m. Bredden på 1,75 m kan reduceres hydraulisk til kun 1,35 m.