Seneste nyheder

01.11.2014

Omme Lift leverer første sæt af 2300 til A.L. Del-Pin A/S

Del-Pin styrker deres besætning med yderligere 6 nye Ommelifte

Omme Lift 2300 A.L. Del-Pin.jpg

Jesper Olsen fra A. L. Del-Pin i Odense demonstrerer her liftens imponerende rækkevidde

Med et ønske fra kunderne om større udlæg på lifte, var Del-Pin ikke i tvivl om at deres næste investering skulle være en Ommelift. Det blev til hele 6 nye Ommelifte af typen 2300 EXB. Sakseledet giver nemlig Omme 2300 rigtig stor rækkevidde ind over hustage og andre forhindringer. Det gør liftene helt ideelle til blandt andet montageopgaver, vinduesudskiftninger, arbejde ved skotrender med videre.

Sikkerhed og garanti

Sikkerhed og garanti er kodeordet når Del-Pin vælger deres produkter. ”Som udlejere har vi vores kunders sikkerhed på samvittigheden, derfor vælger vi også kun produkter af allerhøjeste kvalitet”. Omme Lift lever fuldt op til vores standarder” siger Christen Kjær, fra Del-Pin A/S. Netop derfor har Ommelift og Del-Pin også nydt et godt samarbejde gennem de sidste 25 år.

Del-Pin har 35-40 Ommelifte ude hver dag og udlejningsfirmaet har tilbudt deres kunder Ommelifte de sidste 25 år.” Vi er glade for det seriøse samarbejde vi har haft igennem årerne og vi ved at Omme også er der i morgen” fortæller Christen Kjær.  

Stor rækkevidde

De 6 lifte er af typen 2300 EXB og de er perfekte til arbejde på bl.a. bygninger, hvor det er nødvendigt at kunne række ind over tagene. Knækarmen giver mulighed for at liften kan holde klods op ad en bygning, men samtidig række langt ind over. Bommen på 2300 EXB kommer op over seks meter, og udlægget er på hele 12,7 meter.

Liften har trinløs hastighed til liftdriften. Det er blandt andet en fordel ved arbejde ved glasfacader og andre steder, hvor det er vigtigt at kunne fin-tune hastigheden og dermed opnå meget stor præcision. Omme 2300 er eldreven. Et opladet batteri klarer fint en arbejdsdag, men i øvrigt er liftene forsynet med såkaldt intelligente ladere, som giver mulighed for at lade kontinuerligt.

Desuden er liften nem at manøvrere rundt i smalle gader og trange baggårde, med en transportlængde på kun 7,32 m, en transportbrede på 1,70 m, samt en egenvægt der er begrænset til 3350 kg. På trods af liftens meget kompakte transportmål og lave egenvægt er liften særdeles stabil, selv når der arbejdes med det maksimale udlæg.

Både for kunderne og Del-Pin er det en fordel at liften er så kompakt at man kan komme og hente den selv. Det gør at man straks kan komme i gang med arbejdet, uden at skulle vente på levering. Derudover er liftene nemme at betjene. Kan man stille en Ommelift op, kan man stille dem alle op. Del-Pin har udover de nye lifte også Ommelifte af typerne: Mini10 og Mini 12, 1550, 1830 og 2900.

Mange års erfaring

Del-Pin er et familiefirma som startede 1950 og har erfaring med maskinudlejning siden 1960 hvor selskabet Del-Pin A/S blev startet. Den første afdeling blev startet i Sønderborg. Sidenhen fulgte 9 veludbyggede udlejningsafdelinger, strategisk beliggende i Jylland og på Fyn. Virksomheden beskæftiger i dag 44 ansatte, hvoraf 36 ansatte arbejder inden for udlejningssektoren. Gennem lang anciennitet og stor erfaring på området er medarbejdere hos A.L. Del-Pin i stand til at yde kunderne en professionel og kvalificeret betjening.

Virksomheden Omme Lift A/S er ligeledes et gammelt familiefirma. Fra starten i 1906 gjaldt det produktion af landbrugsmaskiner. Den første lift blev produceret på bestilling fra den lokale elektriker i 1980. I dag er fabrikken udelukkende specialiseret på produktion af trailerlifte og larvefodslifte. Al egenproduktion foregår fortsat i Sønder Omme, og omkring 90 procent eksporteres.