01.09.2015

2 x 40 års Jubilarer hos OMME LIFT A/S

1. september fejrede vores direktører Harry Lorentsen og Torben Lorentsen 40 års jubilæum

Både Harry og Torben er vokset op på værkstedsgulvet i familievirksomheden OMME LIFT (Tidligere Sønder Omme Maskinfabrik) først som arbejdsdrenge og siden blev begge udlært i firmaet som maskinarbejdere under deres far og tidligere direktør Frode Lorentsen. De nåede at være rundt i de fleste afdelinger i værkstedet i deres arbejde. Frode husker de to lærlinge meget positivt, ”De gik meget op i deres arbejde, passede deres arbejde og var dygtige… Der var ingen ekstra fordele som ’fars drenge’, tværtimod”.

Harry og Torben videreuddannede sig efterfølgende: Harry læste Maskiningeniør, og Torben læste Produktionstekniker og Merkonom. De startede hos OMME LIFT igen i 1979, hvor de begyndte at udvikle en trailerlift, som blev den første grundsten til firmaets succes i liftbranchen. I 1983 overtog de firmaet sammen med Frederik Lorentsen fra Frode og Kristian Lorentsen. Ifølge Frode ”… overdrog vi tøjlerne og holdte os i baggrunden, selvom jeg fortsatte i firmaet… De ville opnå noget og de har været rigtig dygtige”. I år 2000 overtog Harry og Torben Frederiks andel i firmaet og fortsatte i rollerne som henholdsvis Administrerende Direktør og Teknisk Direktør.

Harry og Torben har altid været meget involveret og centrale drivkræfter i alle aspekter af firmaet lige fra udviklingen af nye lift modeller og typer, produktion, salg og marketing til daglig ledelse. Med Harry og Torben har OMME LIFT bevæget sig langt fra lokal maskinfabrik til den internationale virksomhed, den i dag er med 90 % eksport til hele verden. En vej banet med jysk fornuft, produktet i centrum og rettidige satsninger i produkter og markeder.

Harry og Torben har altid sat en stor ære i at kunne tilbyde et produkt af høj kvalitet, der har fokus på slutkunden, samtidig med at de har skabt en god og positiv arbejdsplads og støttet lokal samfundet. Ærlighed, tillid, respekt og loyalitet er de grundlæggende værdier i deres professionelle succes. Elementer, der har gjort begge vellidte og ansete både hos kolleger, leverandører og i liftbranchen.

Vi ønsker Harry og Torben stort tillykke med jubilæet.

2x40års jubilæum ommelift.jpg

1. september fejrede vores direktører Torben Lorentsen og Harry Lorentsen 40 års jubilæum