Seneste nyheder

23.05.2015

SKANLEJ har investeret i en Ommelift 1550 EX

Med mere end 20 års erfaring i udlejningsbranchen var valget af ny lift nemt for SKANLEJs Udlejningschef Henning D. Sørensen. ”Ommelift 1550 er en af bedste på markedet og så er servicen altid i top hos Omme Lift.”siger Henning. Han har altid haft et godt samarbejde med liftproducenten og kan godt lide er der en konstant produktudvikling.

Ommelift 1550 EX er monteret med hydraulisk fremdrift, hydrauliske støtteben og drejbar kurv. Den drejbare kurv gør det muligt for 2 personer at arbejde parallelt med eksempelvis en facade.

Sax-leddet på 1550 EX giver rigtig stor rækkevidde ind over hustage eller forhindringer. Det gør liften helt ideel til blandt andet montageopgaver, vinduesudskiftninger og arbejde ved skotrender. Bommen på 1550 EX løftes op i fem meters højde, og herfra giver sax-leddet så en rækkevidde ind over forhindringer på 8,5 meter. Ved kørsel op og ned med sakseleddet vil kurven følge en lodret linje. Drejning af liften sker uden bagudrettet hale-sving. Såvel kabelføring som teleskopcylinder ligger beskyttet inde i teleskopbommen.

Liften har en enkel og overskuelige styreboks i såvel kurv som tårn. Betjeningsgrebene for liftens hydrauliske støtteben er placeret centralt på undervognen.

Med hydraulisk fremdrift kan liften ved egen kraft bevæges rundt på arbejdspladsen og med liftenes 2-trins styring er man sikker på rolige og jævne bevægelser.

Liften transporteres på sikker vis efter de fleste varevogne og 4x4 pickup biler.

Skanlej ommelift 1550.jpg

Udlejningschef Henning D. Sørensen foran SKANLEJs nye Ommelift 1550 EX