Seneste nyheder

28.07.2016

25-års jubilæum

Efter 14 dage som kontorhjælp startede Flemming som kontorelev 1. august 1991 som eneste mandlige personale på kontoret, hvilket i sig selv må have været en udfordring. Det viste sig hurtigt, at den unge mand havde talent for tal. Dette, sammen med hans charme og landlige generthed, gjorde ham hurtigt til en vellidt og respekteret medarbejder.

Efter endt elevtid fortsatte Flemming som kontorassistent på Omme Lift. Her bemærkede man, at Flemming ikke blot havde et godt forhold til firmaets øvrige medarbejdere, men også til leverandører og ikke mindst kunder.

Da Omme Lift i 2002 besluttede sig for at ansætte endnu en salgsmedarbejder, virkede det helt naturligt, at jobbet blev tilbudt til Flemming. Dermed ændredes Flemmings jobfunktion og titel pr. 1. marts 2002, hvorefter der blev lavet et uddannelsesforløb for den nye sælger.

I dag er Flemming ansvarlig for salget til de fleste kunder i Danmark og for eksporten til Mellemøsten; et ansvar som han påtager sig med den samme ihærdighed, som da han startede for 25 år siden. Flemming er meget anset og respekteret af alle OMME LIFTs medarbejdere, kunder og ledelse.

Dagen fejres fredag 12. august internt hos Omme Lift.

Flemming Jakobsen har fredag 15. juli 25-års jubilæum på Omme Lift.