Seneste nyheder

15.03.2017

3 damer giver et lift

Jessica Alba, Mila Kunis og Sofie Gråbøl er de nyeste investeringer til Industrivejens Maskiner ApS i Aalborg og Aabybro.

De tre damer er henholdsvis en 10.5 E, 1300 EB og en 1700 EXB trailerlift fra Omme Lift A/S.

Lasse Holsko fra Industrivejens Maskiner siger ”Vi har før haft brugte Ommelifte og dem kunne vi rigtig godt lide. Derfor har vi investeret i 3 helt nye”. Lasse påpeger ligeledes at valget af lifte faldt nemt, da Omme Lift er et kendt brand med god gensalgsværdi.

Robuste og fleksible damer

Sofie, også kendt som 1700 EX, er en super fleksibel lift der med hendes knækarm kan række langt op over. Hun er også kompakt og så har hun en god egenvægt. Man må helst ikke tale om en kvindes vægt, men i dette tilfælde er de stolte af hendes på 2200 kg. Hun kan holde helt klods op ad en bygning og nemt nå op og indover. Faktisk var Sofie lejet ud allerede inden hun blev leveret fra fabrikken i Sønder Omme.

Mila Kunis/1300 EB kan nå op i 12,8 meter højde og har et udlæg på hele 9 m. Hun er en praktisk og nem trailerlift at manøvre rundt med. Liften er som standard monteret med hydrauliske støtteben og 2-trins styring, der kan styres fra kurv eller tårn. Kurveophænget er konstrueret således, at liften har en vinkelarm ud fra yderste teleskopled, hvorved rækkevidden ind over forhindringer øges.

Jessica Alba/10,5 E er også en fiks lille maskine. Med en højde på under 2 meter og en bredde der kan reduceres til 0,78 meter, giver hun mange muligheder ved liftarbejde både ude og inde. Yderligere er Jessicas mindste længde nede på 5,96 meter. På trods af de små dimensioner, er den maksimale arbejdshøjde og rækkevidde henholdsvis 10,5 meter og 6,8 meter.

Alle 3 trailerlifte har fået ”lagt makeup” i Industrivejens Maskiners egen farve sølvgrå.

Nye åbningstider

Industrivejens Maskiner forventer fremgang i foråret, derfor vil der som noget nyt være åben i weekenden. Det krævede en investering i flere trailerlifte, da det er et produkt mange private har behov for i weekenden til eksempelvis facade arbejde, tagrenovering og træbeskæring.

Lasse siger ”Ommelifte er nemme at leje ud og alle kan betjene dem – Det eneste spørgsmål vi får ved afhentninger er om vi har en omformer. Men det er jo ikke en gang nødvendigt til Ommelifte.”

Fuld fart frem

Industrivejens Maskiner startede som en hobby i 2007. I år kan de fejre 10 års jubilæum og de er gået fra 2 til 10 fuldtidsansatte. Væksten har også betydet at det nu er på tide at flytte i bedre lokaler.

”Vi ønsker at have de bedst mulige faciliteter til at drive udlejningsforretning fra og syntes ikke at de nuværende bygninger stod på mål med vores fine nye maskiner.” siger Lasse. Derfor flytter Industrivejens Maskiner pr. 1/7 til deres nye adresse: Gammel Høvej 54, Nørresundby. ”Vi knokler i øjeblikket på at være klar og kommer så snart det er muligt ud med en dato, hvor vi vil invitere alle til Åbent Hus”

Lasse Holsko fra Industrivejens Maskiner foran deres 3 nye Ommelifte, sammen med Flemming Jakobsen fra Omme Lift A/S

Industrivejensmaskiner_1.jpg