Seneste nyheder

03.01.2017

Årets medarbejder 2016

Årets Medarbejdere 2016 på OMME LIFT A/S

2016 blev for OMME LIFT A/S et travlt og hektisk år med mange udfordringer, specielt omkring årets nyudviklede lifte. Udfordringer som alle medarbejdere mere eller mindre har været med til at løse. Derfor var der også rigtig mange gode kandidater, da Årets Medarbejder skulle findes. Det endte ud i to modtagere:

Bjarne G. Pedersen fra Ansager.

Bjarne står for samling af prototyperne i Udviklingsværkstedet. Han har som altid udvist et enestående engergement med årets produktudviklinger. Ikke mindst i forbindelse med at få flere af nyudviklingerne færdig til forårets Bauma-messe i München. Her arbejdede Bjarne næsten dag og nat, til alt var som det skulle være. Bjarne er kendt og respekteret af sine kollegaer for sin flid, dygtighed og omgængelighed.

Erling B. Madsen fra Sdr. Omme.

Erling arbejder i Konstruktionsafdelingen, hvor han gennem en årrække har stået for reservedelskataloger, brugsvejledninger og for en lang række andre dokumentationer. Erling er den man går til, når man mangler oplysninger omkring de ældre lifttyper. Madsen siger aldrig nej og bevæger sig gerne op i den anden ende af fabrikken hvis nødvendigt, og så må det tage den tid det tager. Alle kan lide Erling og han ses som en af de sidste af den gamle garde. Han er også den der oftest har været på tale som Årets Medarbejder uden at blive det, så nu er det på høje tid.

De to Årets Medarbejdere modtog sammen vandrepokalen og en lille erkendtlighed i forbindelse med årets sidste arbejdsdag på fabrikken. 

Årets medarbejdere 2016.jpg

Fra højre: Bjarne G. Pedersen og Erling B. Madsen