Seneste nyheder

07.05.2018

OMME LIFT på Intermat 2018

For første gang var vi i år på den franske messe Intermat – en deltagelse vores franske afdeling havde arrangeret. Med på messen var både medarbejdere fra den danske, tyske og franske afdeling samt Kors Hoogwerksystemen fra Holland og Brubakken fra Sverige. Hovedfokus var på både at snakke med eksisterende kunder men også at møde nye potentielle kunder.

Tak til de besøgende

Vil vi gerne sige tak til de besøgende på vores stand samt vores medudstillere for en god messe. Besøgende fra både nær og fjern kom forbi til en snak om, hvad der var den bedste løsning for netop dem og deres konkurrencedygtighed. Som altid stod vores sælgere klar med kyndig vejledning – altid med udgangspunkt i kundens unikke situation. 

- Messer handler i dag primært om kundepleje. Man får sig en snak og byder på et eller andet. Og Intermat er her næsten på linje med Bauma, når man kigger på det internationale snit hos de besøgende, siger Flemming Jakobsen, sælger ved Omme Lift.

Personlifte af højeste kvalitet

To lifte prydede vores stand – 18.40 RXBDJ og 1700 EXB – og dermed kunne vi vise både vores trailerlifte og vores larvefodslifte frem. 18.40 RXBDJ er en kompakt larvefodslift, der giver brugeren fleksibilitet både ved indendørs og ved udendørs brug. 1700 EXB er en knækarm trailerlift er specielt velegnet, hvor kontinuerlig drift er påkrævet.

Hvad er Intermat?

Intermat er en af de største internationale messer inden for udstyr, maskiner og teknik til bygge- og anlægsbranchen. Intermat hører hjemme i messecentret Paris Nord Villepinte. I år, 2018, fandt messen sted fra d. 23.-28. april.

Flemming på Intermat.jpg

Flemming Jakobsen var med Omme Lift på Intermat - i baggrunden ses standen med de to lifte. Foto: Kim Krasuld.

Her kan du finde ud af mere

Kontakt os her for flere informationer om vores lifte – vi er altid klar med kyndig vejledning med udgangspunkt i din situation. Følg os på LinkedIn for flere spændende nyheder

Citatet tager udgangspunkt i følgende artikel: www.maskinteknik.dk - maskinteknik.dk er et medie, der beskæftiger dig med den danske bygge- og anlægssektor