Seneste nyheder

16.03.2020

Information til vores kunder vedrørende Covid-19

Hos OMMELIFT er vi fortsat klar til at betjene vores kunder i Service, Reservedele og Salg. Vi arbejder for at vores kunder ikke kan mærke en påvirkning i leverance af hverken nye lifte eller reservedel, så vel som service på jeres lifte.

OMMELIFT følger de seneste retningslinjer fra regeringen og har truffet mange forholdsregler med blandt andet skærpede hygiejnetiltag og fokus på øget afstand mellem kolleger. Forholdsregler der skal sikre en sikker arbejdsplads for vores kollegaer og at vi fortsat kan opretholde den daglige drift i OMMELIFT. 

Generelt om forsendelser 

  • Forsendelser af reservedele og lifte i Danmark og Europa forløber fortsat normalt.
  • Forsendelser af reservele internationalt med luftfragt forløber tæt på normalt: Der kan komme enkelte forsinkelser grundet færre fly.
  • Forsendelser af lifte internationalt med containerfragt forløber tilnærmelsesvis normalt: Der kan forekomme enkelte forsinkelser, da der er fætte containere i omløb. 

Vi holder os naturligvis løbende orienteret omkring den globale udvikling af Covid-19 og vil orientere vores kunder og samarbejdspartnere, hvis der mod forventning skulle komme ændringer.

Du kan fortsat kontakte os på både mail og telefon, som du plejer.