Seneste nyheder

25.06.2020

Top 3 optioner

Inspireret af, at vi i næste uge sender en unik lift ud af døren – en trailerlift malet i såkaldt ’Mercedes-grå’, tilpasset farven på kundens bil – kommer her en liste over de mest populære optioner, som OMMELIFT-kunder vælger, når de køber deres trailerlift eller bæltelift hos os.

Top 3 optioner for trailerlifte

Farve

En farve kan signalere genkendelighed, profession, personlighed og meget andet. Derfor er farve en af de optioner, som mange vælger og tilpasser til deres virksomhed, når de køber en OMMELIFT. Vi kan male i næsten alle RAL-farver, og malerarbejdet foregår i produktionen i Sønder Omme. Derfor er der heller ikke her langt fra tanke til handling. Så vil du gerne have din lift malet i samme farve som resten af din udlejningsflåde, samme farve som din bil, din virksomheds officielle farve eller bare din yndlingsfarve, så lad os tage en snak om mulighederne.

IMG 4068

Dobbelt ladesystem med boost-effekt

Er du meget på farten med din trailerlift, kan det være svært at få passet ind, at liften skal stå og lade op et sted i løbet af dagen. Derfor er vores dobbelt ladesystem en populær måde at tilpasse trailerliften. Det dobbelte ladesystem muliggør nemlig, at man kan bruge liften, selv når batterierne er langt nede i strømniveau. Man behøver ikke at vente på, at batterierne er ladet op igen. Liftens primære lader fungerer som normalt, mens lader nr. 2 booster strøm ind på batterierne, når liftens pumpe aktiveres. Den ekstra boost-effekt vil derfor give vedvarende aktivitet gennem hele dagen, når dette er tilsluttet 230 V. Hvis batterierne er flade, tilsluttes der blot til 230 V, og efter 15 minutters ladning kan liften bruges tæt på resten af dagen uafbrudt.

Double charger system with boost effect - ny.JPG

Underlægsplader

Når du skal ud til en kunde og arbejde i højden, ved du ikke altid, hvilke forhold du kommer til møde. Derfor synes mange, at det er betryggende at have den ekstra sikkerhed, som vores underlægsplader giver. Gummifodpladerne gør opstilling på ujævn og blødt underlag nemmere og mere sikkert. Under transport opbevares pladerne sikkert i holderen på selve trailerliften.

Plates for stabilizer.jpg

Top 3 optioner for bæltelifte

Farve

Farve er også en af de mest populære optioner, når kunder køber en OMME bæltelift. Også her er genkendelighed vigtigt, og du kan frit vælge mellem næsten RAL-farverne. Så vil du gerne have din OMME bæltelift malet i samme farve som resten af din udlejningsflåde, din bil, din virksomheds officielle farve eller bare din yndlingsfarve, så lad os tage en snak om mulighederne.

France Ommelift 2200 R church.jpg

Automatisk opsætning

Optimal udnyttelse af tid en vigtig faktor hos de fleste virksomheder. Derfor vælger mange optionen automatisk opsætning. Ved hjælp af en drejeknap opstilles og nedtages liften automatisk - enkelt og nemt. Dette letter opstillingen og nedtagningen af liften betydeligt, og sparer tid og kræfter.

Automatic set-up.jpg

Trådløs fjernbetjening

Den sidste af de populære tilvalg til bælteliftene er den trådløse fjernbetjening, som gør, at man under kørsel kan placere sig hvor man ønsker. Dette giver en absolut frihed til at styre liften, hvorfra man ønsker det.

Wireless drive control.JPG