Seneste nyheder

18.05.2020

Trailerlift og bæltelift til facaderensning

Foråret er over os, og OMMELIFT har netop leveret en trailerlift og en bæltelift til HousePro i Tjekkiet og Slovakiet. Virksomheden arbejder primært med facaderensning og tagrensning, og har derfor brug for at kunne arbejde sikkert, effektivt og hurtigt i højden. Det kan vores teleskoplift og knækarmslift hjælpe dem med.

HousePro har siden 1999 arbejdet med facaderensning og tagrensning, og de har i forvejen flere OMMELIFTE i flåden. Denne gang valgte virksomheden at udvide med OMME trailerlift model 2900 ED og OMME bæltelift model 18.40 RXBDJ. Liftene er solgt via OMMELIFTs forhandler Statech i Tjekkiet og Slovakiet og konfigureret i tæt samarbejde mellem HousePro, Statech og OMMELIFT.

Liftene er optimerede til arbejdet med facaderensning, tagrensning og lignende. Kunden valgte foreksempel at få deres nye trailerlift leveret med 2 automatiske slangeruller på siden af bommen, der gør arbejdet med afrensning i højden nemmere. Slanger med tryk på op til 300 bar med vand og andre afrensningsmidler er ført op til kurven, og de undgår derved at have slanger hængende under kurven.

Desuden er trailerliften udstyret med en 3-cylinder dieselmotor samt dobbelt pumpe for at maksimere hastigheder og fleksibilitet. Trailerliften er også monteret med arbejdslys i kurven, og på støtteben og bom er der advarselslys, hvilket gør arbejdet på gade og stræder mere sikkert.

E

Et udsnit af HousePros liftflåde ses her. Forrest er HousePros nye trailerlift model 2900 ED fra OMMELIFT på arbejde. På liftarmen ses to ruller, som er de påmonterede slanger.

Kunden valgte også den meget fleksible og kompakte OMME bæltelift model 18.40 RXBDJ. Liften der har over 10 meter udlæg er leveret med ægte hybriddrift med batterier/dieselmotor. For optimal fleksibilitet valgte kunden at få bælteliften leveret med OMMELIFTs velkendte dobbelte ladesystem, som muliggør at arbejde kontinuerligt på batteridriften.

Kunden valgte desuden at få bælteliften leveret med arbejdslys i kurven, hvilket betyder, at man kan arbejde med liften i mørke.

De to nye lifte ses nedenfor.

C

HousePros nye trailerlift model 2900 ED. På siden af liftarmen midtfor ses den ene af de påmonterede slanger, som er ført op til kurven. Dette muliggør sikkert arbejde med rengøring i højden, både for medarbejderen og for rengøringsudstyret.

Bæltelift Model 18.40 OMMELIFT Facaderensning Tagrensning Housepro

Bæltelift model 18.40 RXBDJ. Knækarmen samt jibarmen for enden af liften gør det muligt at komme let ind over haven uden at ødelægge bede med en stige eller et stillads. Her er HousePro igang med at rengøre facaden på en villa.

Vi er glade for at kunne hjælpe HousePro med sikkert og effektivt at løse udfordrende rengøringsopgaver i Tjekkiet og Slovakiet.

Vil du gerne have et tilbud eller bare vide mere om, hvordan OMME lifte kan hjælpe dig med at arbejde i højden, så tøv ikke med at kontakte os.