Seneste nyheder

23.06.2023

Ådalen ny forhandler i Norge og Sverige

OMMELIFT AS er glade for at kunne annoncere udnævnelsen af ​​en ny forhandler til det norske og svenske marked med virkning fra 21.06.2023. Ådalens markedskendskab, dedikation til kundeservice og stærke netværk gør dem til en ideel partner for os. Dette strategiske partnerskab markerer et væsentligt skridt i OMMELIFT ekspansionsplaner og forstærker dets engagement i at betjene kunder i Skandinavien.

Vi ser frem til et vellykket samarbejde med Ørjan Ådalen og hans stærke og professionelle Ådalen Team. På den måde kan vi fortsætte med at behandle ønsker og behov fra vores loyale OMMELIFT kunder og styrke OMMELIFT brandet i Norge og Sverige. Ådalen vil yderligere styrke kundeservice, teknisk support, eftersalgsservice og give nem adgang til vores store produktprogram, med deres lokale ekspertise og dybe kendskab til det norske og svenske marked, » siger Jesper Boysen, Global Sales & Marketing Manager hos OMMELIFT.

OMMELIFTs beslutning om at indgå partnerskab med Ådalen er baseret på virksomhedens fælles værdier om kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Begge organisationer ønsker at levere innovative og sikre løsninger, der opfylder vores mange kunders forskellige behov og ønsker.

Jesper
Ørjan

"Vi er meget glade for at kunne offentliggøre aftalen med OMMELIFT. Det er et etableret og meget populært brand, som vil udfylde huller og samtidig styrke vores produktsortiment, som vi kan tilbyde vores kunder" Ørjan Ådalen. Administrerende direktør i Ådalen Truck AS og A. Ådalen AB.

 

OMMELIFT er en meget anerkendt dansk producent af liftløsninger med en lang historie og ekspertise inden for design og produktion af avancerede lifte. Denne aftale giver Ådalen Truck AS mulighed for at tilbyde et bredere udvalg af kvalitetsprodukter til sine kunder og samtidig drage fordel af OMMELIFT anerkendte brand og tekniske ekspertise.

Denne strategiske aftale vil styrke Ådalen Truck AS og A.Ådalen ABs position på markedet og udvide virksomhedens produktsortiment ved at kunne tilbyde maskiner inden for trailer- og bæltelift segmentet. Med over 1000 solgte maskiner i 2022 af mærkerne Hangcha og LGMG, er Ådalen klar til endnu et segment på sin rejse.