Udstillingskalender

02.02 - 24.05.2024

Dansk Liftmesse 2024

Den første danske liftmesse, som fandt sted tilbage i maj måned i år, var en stor succes. Derfor gentages succesen nu igen den 16. – 17. maj i 2024. Konceptet og ideen bag messen er skabt af en række af de førende producenter og forhandlere inden for liftbranchen, som er gået sammen om at etablere Danmarks største udendørs messe med fokus kun på lifte og minikraner. Messen har vist sig at være særdeles interessant for de besøgende og meget eftertragtet blandt udstillerne.  

Behovet er stort for lifte og minikraner ude i markedet og i Danmark findes der ikke de store muligheder for, at kundesegmentet kan blive præsenteret for hele udvalget og møde de førende producenter og forhandlere samlet på ét sted. Og dette års messe beviste også det store behov hos kunderne for netop at kunne få det forkromede overblik over de mange spændende muligheder branchen har at byde på.  

”Vi besluttede ret hurtigt, at messen skulle afholdes igen i 2024 på baggrund af de mange positive tilbagemeldinger fra både messegæster og udstillere. Kort tid efter dette års messe, var alle stande allerede udsolgt til næste år på trods af, at antallet af udstillere er udvidet for at imødekomme efterspørgslen. Vi hører desuden, at Norge og Sverige leger med tanken om at lave det samme setup i deres markeder. Så vi har helt sikkert ramt noget interessant ”, udtaler formanden for foreningen Dansk Liftmesse Henrik Skibsted, som også er adm. direktør i liftfirmaet Ahern Denmark.

Kæmpe udvalg af lifte og minikraner
På messen, der finder sted den 16. – 17. maj 2023 i Slagelse, vil de besøgende blive præsenteret for et kæmpe udvalg af lifte og minikraner og få mulighed for en snak med liftbranchens førende forhandlere og producenter – både fra Danmark og udlandet. På messen vil de forskellige udstillere præsentere et bredt udvalg af bl.a. lastbil lifte, trailerlifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet.

Messegæsterne kommer til at møde 20 forskellige udstillere, som kommer med et særdeles bredt udvalg af forskellige maskiner og mærker og ikke mindst en række spændende produktnyheder, som de hver især vil præsentere på den 3000 kvm store messe.

 

Om Dansk Liftmesse
Messe finder sted den 16. – 17. maj 2024 i Slagelse på ZBC Transport & Logistikskolens udendørs areal på Dalsvinget 18, 4200 Slagelse.

Messen har åbent torsdag den 16. maj fra kl. 10.00 – 18.00 og fredag den 17. maj fra kl. 10.00 – 14.00.

Læs mere og bestill biletter på
www.liftmesse.dk